Communicatie en personalisatie van arbeidsvoorwaarden anno 2018

Communicatie en personalisatie van arbeidsvoorwaarden anno 2018

Het opzetten van een goed beloningsbeleid is een onmisbaar iets in het motivatie management van medewerkers. Onderdeel van zo’n beleid zijn goede communicatie met de medewerker over het hoe en wat van zijn beloning. En ook de mogelijkheid voor de medewerker om de beloning te personaliseren voor zijn eigen situatie.

Waarom een Reward Communicatie portal werkt

Een salarisstrook per post is al lang niet meer van deze tijd. Maar wil je echt communiceren over beloning anders dan via de salarisstrook moet je verder kijken. Met een goede reward communicatie portal zoals f3 : me ben je in staat om echt medewerkers te binden en boeien met het thema beloning.

  • Inzicht in de gehele beloning dus niet alleen wat op de salarisstrook staat
  • Op een moderne manier weer gegeven
  • Persoonlijk en relevant voor de medewerker

Ga je nog een stap verder dan kan je ook de medewerker zelf controle geven over een deel van zijn arbeidsvoorwaarden om zo deze te laten aansluiten op zijn of haar persoonlijke situatie nu en in de toekomst.

  • Mogelijkheden om work-life balance optimaal af te stemmen met keuzes rond pensioen, aantal vrijedagen en omvang van de dienstbetrekking
  • Stimuleer duurzame inzetbaarheid door opleiding, mobiliteit en verzekeringen simpel en met keuze vrijheid aan te bieden

Met de portal van f3 : me is bovenstaande snel en salarissysteem onafhankelijk te realiseren. En dan ook nog vormgegeven volledig op de arbeidsvoorwaarden en de huisstijl van de organisatie.

Zien hoe f3 : me werkt? Dat kan via de link naar de demo!

De medewerker vertelt

2019-01-16T10:52:48+00:00